Флейта

Флейтата е един от най-чувствителните музикални инструменти, тъй като увладяването му изисква прецизност и контрол. Макар че историята го свързва с класическата музика, днес се среща в популярната и рок музика.
Преподавателите ни са млади ентусиасти и активни музиканти, които ще предадат знанията си по разбираем и интересен начин.

Филип е възпитаник на именити професори и преподаватели във флейтовото изкуство. Завършва НМУ “Любомир Пипков” в гр. София, а след това става студент в НБУ със специалност Флейта, където изнася често и солови концерти.
Участва в майсторски класове на някои от най-изявените флейтисти изпълнители и педагози в света. Носител е на редица престижни награди в страната и чужбина. Години свири като първа флейта в младежка филхармония “Пионер”.
Взима участие във фестивала “Флаутисимо” на Италианската Флейтова Академия и „La Côte Flûte Festival“, Швейцария, а през 2022 г. е избран да участва в лятната академия „Académie Internationale d’Eté de Nice“ в Ница, Франция, при Филип Бернолд – професор в Националната консерватория в Париж. Повече за Филип можете да научите в блога на Bogodome: https://bogodome.com/nov-instrument-i-artist-pod-kupola/

Запиши урок с Филип

Пакет уроци по керамика