Барабани

Барабаните са един от най-забавните, дисциплиниращи и терапевтични музикални инструменти. От поп до метъл, жанровите им възможности са безгранични. Индивидуалният подход и внимание към целите на всеки ученик, са гаранция за удовлетворяващи резултати.
Уроците се провеждат в музикалния комплекс Заводъ 33, където можеш да засечеш познати артисти и групи да репетират.

Михаела е преподавател по барабани и музикант с множество проекти зад гърба си. Тя е първият български артист в листата на световни марка за чинели и такава за барабани – MEINL и DW, както и за палки Wincent. Преди няколко години завоюва 3-то място на световния конкурс „Hit like a girl“. Свирила е с Bloodrush, Ophan, KhanЪ, а от скоро е новата барабанистка на женската траш метъл група Nervosa.
През 2022 г. открива третото издание на Sofia Drum fest. YouTube канала ѝ има хиляди гледания, като в него свири различни кавъри или авторски аранжименти на поп песни.
Завършва НМА “Проф. Панчо Владигеров” със специалност “Поп и  джаз ударни инструменти” при проф. Христо Йоцов и продължава с магистърска степен „Музикална педагогика“. Повече за Михаела можете да прочетете в блога на Bogodome: https://bogodome.com/da-vdignem-shum-pod-kupola-s-mihaela-naidenova/

Запиши урок с Михаела

Пакет уроци по барабани