Специален предколеден уикенд с две работилници организирани от BOGODOME

Коледен плам – работилница за ръчно направени свещи – празник на сетивата и креативността 🕯

В подготовка за светлите, но хладни празници, ви предлагаме да се сгреем с едина работилница за ръчно изработени коледни свещи. Подарете на себе си или на ваш близък празничен пламък, създаден от сърце и ръце. ❄🎁❄

На 7 декември (събота) каним всички оцелели шаранчета в уютното пространство на Малките 5 / Malkite 5 Coworking Space. Събитието ще бъде водено от артистичната ваятелка Станислава Иванова.

Билети: https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/Koldn-plam—rabotilnitsa-za-rachno-napravni-svshti.893

********

Калиграфия с Written by Ellie – (Пред)Коледно издание

На 8 декември (неделя) студенти или вече не, сте добре дошли на предколедното издание на калиграфската ни работилница. Тя отново ще се проведе в уютното пространство на Малките 5 / Malkite 5 Coworking Space под умелото ръководство на Ели Ангелова от Written by Ellie.

Заповядайте заедно да се подготвим за празничния маратон по надписване на картички и подаръци или подарете на любим човек съпреживяването на магията на красиво изписаните думи.
🏷 Билети: https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/Kaligrafiya-s-Written-by-Ellie—PrdKoldno-izdani.892

🎊🎆Празничното ни предложение за вас е да ви предоставим един творчески уикенд с комбиниран билет за курс по калиграфия ??, за да надписвате майсторски своите картички и пожелания и в същото време да направите личен подарък на любим човек с нашата работилница за създаване на ръчни свещи на комбинирана цена.

Повече Информация за курса и условията на промоцията:
https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/Prdkoldni-umniya-i-motsii—kombiniran-bilt.894

Ще Ви очакваме под Kоледната шапка на съзиданието 😉

Posted on Leave a comment
Вашият коментар